Årshjul

Årshjul med ett klick - två gratis Excelverktyg för planering av ett år i Excel


Årshjul med en "aktivitetsring"

Årshjul med bara ett klick i Excel? Kan det verkligen fungera? – Javisst, ladda kostnadsfritt ner ett Excelverktyg från ANMAQ som fixar det! I videon nedan kan du se hur du laddar ner, installerar och använder årshjulet!

Ladda ner "Årshjul med ett klick"

Klicka här för nedladdning


Problem att installera filen? Klicka här för instruktioner!Årshjul med aktiviteter och underaktiviteter

Detta årshjul genereras, som det andra, med bara ett klick. Skillnaden jämfört med det andra årshjulet är att du här har "två ringar" för aktiviteter. I videon nedan kan du se hur du laddar ner, installerar och använder årshjulet!

Ladda ner "Årshjul med aktiviteter och underaktiviteter"

Klicka här för nedladdning


Problem att installera filen? Klicka här för instruktioner!Hur är Excelverktyget "Årshjul med ett klick" skapat och hur använder man filen som mall?

Excelverktyget "Årshjul med ett klick" är skapat med hjälp av definierade Exceltabeller, ett soldiagram och VBA-programmering.


Spara som mall genom att välja Arkiv, Spara som, Bläddra och ändra filformat till "Makroaktiverad Excel-mall". Filen hamnar då som standard i mappen "Anpassade Office-mallar". Du skapar sedan som standard nya Excelfiler baserade på mallen genom att välja "Arkiv", "Nytt", "Personligt".